- Головна
- Новини
- Етикетки термопринтера штрих-кодів для продуктів харчування Етикетки термопринтера штрих-кодів для продуктів харчування
Ви завжди можете звернутись до менеджера в Viber або Whats App
Ви завжди можете звернутись до менеджера в Viber або Whats App
На сьогоднішній день на всі продукти харчування так чи інакше наклеюють етикетки. Отже, поверхня, на яку наноситиметься наклейка, може бути різною. Також умови зберігання різних видів товару можуть бути різними. Через це існують етикетки з різноманітних матеріалів: папір, термопапір, металізований папір, напівглянець, поліпропілен, поліетилен тощо.
Термопринтер штрих-коду – головний помічник у створенні етикеток для продуктів харчування. Запорука успішного маркетингу – грамотно оформлена наклейка. Етикетки, призначені для використання в харчовій промисловості, повинні бути стійкими до жирів, вологості, високих та низьких температур. Разом з цим вони повинні бути безпечними для людського здоров'я. Наприклад, для вин вибирають напівглянець або термопапір, щоб у майбутньому за допомогою термопринтера наносити змінну інформацію.
Етикетки для продуктів харчування створюються відповідно до вимог чинного законодавства. У світі існує великий асортимент товарів, тому необхідно попрацювати над етикеткою, щоб виділити товар серед продукції конкурентів. Термопринтер для друку етикеток може виробляти наклейки для продуктів харчування, які можуть не довго зберігатися. Термоетикетки не стійкі до механічних впливів і не переносять підвищення або зниження температури. Якщо потрібна висока стійкість зображення, застосовуються термотрансферні наклейки. У цій статті ми допоможемо розібратися, який вид етикетки підійде для того чи іншого товару. Головне, звертати увагу на термін та умови зберігання.
1. Термопринтер для друку етикеток для сиру. Етикетки для сиру можуть бути виготовлені з різних матеріалів. За допомогою термопринтера штрих-коду для друку етикеток можна створити якісні наклейки. Тільки від вас залежить, чи хочете ви зробити її приваблюючою погляд клієнтів.
2. Наклейки для олії. Для олії застосовуються готові кольорові етикетки, на які можна самим додрукувати інформацію, що бракує, наприклад, терміни зберігання. Зображення має бути збереженим до кінця терміну придатності та не відклеюватися при низькій температурі. Для цього можна вибрати синтетичні або паперові етикетки, надруковані на термотрансферному принтері.
3. Етикетки для риби та морепродуктів. Для маркування риби та морепродуктів підійдуть різні види етикеток, тому що розмітка наноситься на заморожену продукцію та на упаковку із пластику, металу, скла. наноситься на заморожену продукцію та на упаковку із пластику, металу, скла. Отже, можна скористатися для друку етикеток термопринтером штрих-коду або термотрансферним для створення паперових або синтетичних наклейок. Ви завжди можете отримати консультацію наших фахівців.
4. Етикетки для м'ясної продукції. У зв'язку з тим, що м'ясна продукція зберігається за низьких температур, необхідно маркувати її термотрансферними етикетками. Вони повинні бути добре приклеєні та зберігати надруковані дані.
5. Наклейки для фруктів та овочів. Для маркування овочів чудово підійде термопринтер етикеток. Зазвичай вони малий термін зберігання й у нормальних умовах. Дуже зручно, якщо у вагах є вбудований принтер із прямим друком.
Етикетки для продуктів повинні бути читабельними і сохранными. Для цього, вибираючи термопринтер штрих-кодів для етикеток, враховуйте умови зберігання харчової продукції.
Ваша заявка принята
Ваш заказ принят. Менеджер свяжется с вами для уточнения деталей
Поділитись новиною у соцмережах
Коментарі користувачів до статті "Етикетки термопринтера штрих-кодів для продуктів харчування"